• image

  L’arquer català Arnau Penya Cervelló es classifica pel campionat europeu júnior i cadet que es celebrarà a la ciutat de Ljubljana –Eslovènia- després d’aconseguir 652 punts.

 • image

  Presentació del Campus Esportiu del Tricentenari

 • image

 • image

 • image

 • image

  El Tricentenari: 300 anys dels fets de 1714

El nostre esport està federat i també és olímpic. És practicable per tots sense diferenciació de sexe ni edats. La pràctica d'aquest esport és possible des dels 4 anys fins a la vellesa. És un esport individual ple de sensacions on l'arquer es posa a prova en cada tir. Per augmentar la precisió, a més de requerir una constància i disciplina, cal incrementar la concentració i la relaxació.

+ info

Inicia´t en el tir amb arc. El tir amb arc és un esport individual ple de sensacions on l'arquer es posa a prova en cada tir.

+ info

La Federació catalana de tir amb arc és una federació de Clubs, els Clubs, ànima d'aquest esport al nostre país, treballen per a la difusió i foment del tir amb arc en totes les seves disciplines

+ info

Últimes circulars

PLA ESTRATÈGIC DE TIR AMB ARC EN EDAT ESCOLAR EN EL MARC DEL PROJECTE “TIR AMB ARC A TÒQUIO 2020” Classificatori a Madrid Nota Informativa Para-Archery 3ª TIRADA LIGA RFETA 3D TEMPORADA 2014 XVIII CAMPEONATO DE ESPAÑA DE VETERANOS 4ª TIRADA LLIGA CATALANA DE BOSC -3D- Guardiola de Berguedà 1a LLIGA CATALANA AIRE LLIURE– 2x70/50 PUIGVERD DE LLEIDA (Lleida) 27 Abril 2014 1a LLIGA CATALANA AIRE LLIURE– 2x70/50 Olesa, 26 i 27 d’Abril de 2014 SEMINARI SOBRE ACTUALITZACIÓ DE REGLAMENT ESPORTIU DE TIR AMB ARC 5ª LIGA NACIONAL DE CADETES Y < DE 14 AÑOS (1ª tirada) SUBVENCIONS ARQUERS PARA-ARCHERY UNIFORMITAT DELS ESPORTISTES CATALANS EN COMPETICIONS INTERTERRITORIALS I INTERNACIONALS TEMPORADA AIRE LLIURE 2014 2a TIRADA LLIGA RFETA TIR DE CAMP - Sabayés (Osca) Veure totes