Comitè Català de tir de camp

CANVI LLOC CELEBRACIÓ 3ª TIRADA DE LA LLIGA CATALANA CAMP

 

 Benvolguts/des arquers/es:

 

Per circumstàncies logístiques alienes al Club Tir Esportiu Mataró i al Comitè Català de Camp, ens veiem obligats a traslladar la 3a jornada de la lliga catalana de camp, del 5 de Març de 2017,  a les instal·lacions de Cal Companyó del Club Arquers Brocà, a GUARDIOLA DE BERGUEDÀ.  Aquestes instal·lacions són les mateixes en les quals es disputarà la 4a i darrera jornada, però també són les que ofereixen més garanties de muntar dos circuits diferents per afrontar les dues jornades amb igualtat de condicions. Adjuntem a continuació la informació per aquesta 3ª TIRADA DE LLIGA CATALANA DE CAMP.

 Els arquers i arqueres que ja hagin fet el pagament de la tirada a l'anterior club organitzador els serà retornada la inscripció via transferència directament pel Club (Tir Esportiu Mataró) el més aviat possible. RECORDEU QUE TOTS ELS QUE VEU INSCRIURE-US A L'ANTERIOR FORMULARI D'INSCRIPCIÓ, AQUEST HA QUEDAT SENSE CAP EFECTE I PER TANT HEU D'INSCRIURE-US DE NOU AL QUE ADJUNTEM A CONTINUACIÓ.

 

En primer lloc, des del Comitè de Camp, volem agrair profundament a tots els components del Club Arquers de Brocà, ja que som molt conscients de la feina i desgast que suposa el fet d'organitzat ambdues competicions, com del poc temps que disposen per organitzar-les. Així mateix també som conscients que gràcies a ells es poden disputar totes les jornades de lliga tal com s'havien programat.

 

D'altra banda, i també des de el comitè, demanar disculpes a tots els arquers per les molèsties ocasionades pel desgavell de calendari i els canvis d'última hora, i només garantir que de cara a la temporada vinent, es procurarà tenir una planificació molt més acurada.

 

Esperant poder gaudir de la vostra presència en la recta final de la lliga 2017, ens posem en la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir al correu electrònic: scebrian@fcta.cat, o bé al tel: 645172977


Atentament.

Barcelona, 16 de febrer  de 2017

Sergi Cebrián

President del

Comitè Català de Tir de Camp

 

3ª TIRADA LLIGA CATALANA DE CAMP

GUARDIOLA DE BERGUEDÀ, 5 MARÇ 2017

 

LLOC I DATA DE CELEBRACIÓ:

3a TIRADA DE LA LLIGA CATALANA DE TIR DE CAMP el 5 març de 2017,  organitzat pel CLUB ARQUERS DE BROCÀ. A les instal·lacions del Club,  a Guardiola de Berguedà (Barcelona):

CAL COMPANYÓ : Coordenades: 41º14’38’’N / 1º53’49’’E

 

 https://www.google.es/maps/place/Cal+Company%C3%B3,+08694+Guardiola+de+Berga,+Barcelona/@42.2438731,1.8946047,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12a57496ebd594f9:0xa7b3b418fa5e4fbd

 

 HORARI:

8.30 Concentració d’arquers, escalfaments i revisió de material.

9.30 Inici de la competició.

 

INSCRIPCIONS:

Es faran per rigorós ordre d’arribada. És obligatori tenir la llicència d’arquer en vigor.

Imprescindible realitzar ingrés bancari (especificant el nom del participant i la referència CAMP). Conservar el comprovant de pagament i portar-lo el dia de la competició, ja que podrà ser requerit per l’organització. Dades bancàries del club:

 

CLUB ARQUERS BROCA: “Caixabank” ES84 2100 0430 2402 0006 1296 

Enviar per e-mail comprovant de pagament a: arquersdebroca@gmail.com

Inscripció online :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczzwoObBQXEa0l8n4w4OeDTzHJLt8xlA6HCEVCpA81Az3Hug/viewform?usp=send_form

El termini d’inscripció finalitzarà el 2 març a les 14 h. El club es reserva el dret de tancar les inscripcions en el moment en que les places disponibles quedin cobertes.

Telèfon de contacte: 607 874 698 Joan

 

PREU INSCRIPCIÓ: 15€- Sènior, Veterans i Novells.

Com a aportació del Club organitzador en aquesta ocasió sense càrrec inscripció pels Cadet, Infantil, Aleví  Benjamí i Esquirol.

 

Barcelona, 16 febrer 2017

El CCC  

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1703 3ª TIRADA CAMP, GUARDIOLA BERGUEDA
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar