Comitè Català de tir de bosc

El proper 11 de març del 2018 es celebrarà la 4a tirada de Lliga Catalana  de tir de bosc 3D 2018 organitzada pel Club d’Arquers del Papiol, a les instal·lacions de Siurana, Tarragona.

LOCALITZACIÓ: https://goo.gl/maps/byj5eLYpVcK2

N420 de Reus direcció Falset. Desviament a la dreta C242 a les Borges del Camp. Passat Cornudella de Montsant, de la C242 desviament a la dreta (passat desviament del pantà) direcció Siurana T3225. Passat el km 3 desviament a la dreta per pista forestal.

https://goo.gl/maps/byj5eLYpVcK2

 

HORARI PREVIST:

09.00 Entrega de documentació, escalfaments i revisió de material.

10.00 Inici competició

 

CATEGORIES: Veterà, Sènior, Júnior, Cadet i menors de 14 anys.

DIVISIONS: LO, INS, NU i CO.

S’aplicarà la normativa WA en vigor.

Recordeu que, en els cas que el número d’inscrits superi la capacitat del circuit, s’establiran dos torns de tir. El primer torn començarà els escalfaments a les 8 i la competició a les 8,30. El segon torn començarà els escalfaments a les 11 del matí i la competició a les 11,30. Si fos necessari organitzar els dos torns, es publicarà un avís a la pàgina web de la FCTA uns dies abans de la competició especificant quines divisions d’arc competiran en cada torn. 

 

Tal i com indica la normativa, per motius de seguretat, es prohibeix l’entrada al circuit a tota persona aliena a la competició.

 

INSCRIPCIONS: És obligatori estar en possessió de la llicència d’arquer en vigor

1. Omplir les dades del formulari:

  https://goo.gl/forms/LgIg3djuGisx26D33

 

2. Un cop veieu la finestra de confirmació del formulari, efectueu l’ ingrés al Club organitzador, indicant, al fer l ’ingrés: el NOM I COGNOMS DE LA PERSONA INSCRITA al número de compte: BBVA: ES06 0182 8680 3702 0001 5150   abans del dia 7 de març del 2018 a les 24 hores.

 

3. Envieu el comprovant bancari al Club organitzador info@diomar-bows.com

NOTA: L’ incompliment d’algun d’aquest tres passos invalida la vostra inscripció.

 

DADES CONTACTE AMB EL CLUB ORGANITZADOR:

Telèfon: 606580976 Dioni Martinez.

Email: info@diomar-bows.com

 

 

PREU INSCRIPCIÓ:            

SÈNIORS I VETERANS       20€

CATEGORIES INFANTILS    5€

 

FCTA

Barcelona, a 27 de febrer del 2018

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1813 4ª BOSC 3D SIURANA
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar