La Federació Catalana de Tir amb Arc, seguint amb la recerca de millorar tots els aspectes que fan referència al nostre esport, convoca un Curs d’iniciació al IANSEO, obert a tots els Clubs i a totes les persones interessades en facilitar les tasques dels resultats de les competicions, tant de tir sobre diana a l’aire lliure, sala, tir de camp i recorregut de bosc, aprofitant les noves tecnologies que permetran informar on-line de tot el que succeeix en una competició.

 

DATA, LLOC I HORARI:

  • Durada del curs: 5 hores i es realitzarà en 1 dia (dues dates a escollir): el 17 o el 18 de març de 2018.
  • Aforament del curs: Màxim: 12 persones/dia (aprox.).  Mínim: 6 persones/dia.
  • Lloc de celebració: La seu del Club Arc Montjuïc, Carrer d'Àlaba, 60-62, 2-1, 08005 Barcelona.

 

PREU DEL CURS:

50€

 

INSCRIPCIONS I HORARI:

Emplenar el formulari corresponent on-line i efectuar el pagament. Al compte de la Federació Catalana de Tir amb Arc: Banc de Sabadell ES86 0081 7013 9700 0174 8477 indicant com a referencia: IANSEO y el nom de la persona que efectua el curs.

No es tindrà en compte la inscripció si no va acompanyada del corresponent pagament.  Donat que les places són molt limitades, us demanem tan aviat com formalitzeu el pagament, feu arribar el comprovant al correu info@fcta.cat.

Les inscripcions seran ateses per ordre d’arribada.

Cas que el curs quedi ple i la demanda superi l’ aforament d aquest curs es programaran altres dates, que s’ informarà als interessats.

 

  • Dissabte 17 març,  a les 15:00h

FORMULARI INSCRIPCIÓhttps://goo.gl/forms/A1uiPwwKFT0NMkCy2

 

  • Diumenge 18 març 2018, a les 10:00h.

           FORMULARI INSCRIPCIÓ:   https://goo.gl/forms/th9AVOp8XxCD2Czt1

 

 

Posteriorment, i una vegada verificades les inscripcions, la persona encarregada de realitzar el curs contactarà amb els inscrits via correu electrònic per indicar-vos les particularitats.

 

 

Federació Catalana de Tir amb Arc

 Barcelona, 20 de febrer de 2018

El Comitè Català d’Aire Lliure

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1811 CURS IANSEO 2018
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar