Comitè Català de tir de camp

En les competicions catalanes de tir de camp, per aquest any 2019, s’aplicarà la normativa World Archery vigent a totes les competicions oficials, tant per la Lliga Catalana com pel Campionat de Catalunya, amb una única excepció que serà  la categoria de cadets i menors de 14.

També recordem l’aplicació de la CIRCULAR 1477 del 24/11/2014 pel que fa referència a  “uniformitat en competició oficial”.

S’haurà d’haver participat a un mínim de 4 competicions de lliga catalana de Camp per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya corresponent, i complir els requisits mínims de punts i/o rànquing  que especifiqui el Comitè.

La resta de places disponibles, si és que hi són, es posaran a disposició de la resta d’interessats.

És condició imprescindible haver participat en 4 de les 5 tirades de la lliga catalana de Camp, per poder tenir dret als trofeus, medalles o reconeixements de la FCTA.

Per la classificació final de la lliga catalana de camp es computaran 4 de les 5 jornades del lliga.

I per a poder participar a qualsevol formació organitzada per aquest comitè es prendrà com a referència la participació a la lliga anterior . 

 

Les competicions oficials de tir de camp dependents de la FCTA seran les següents :

  • Lliga Catalana de Camp.
  • Lliga Catalana de Clubs de Camp
  • Campionat de Catalunya de Camp.
  • Trofeu d’Hivern de tir de Camp.

CALENDARI LLIGA CATALANA CAMP 2019

1ª Tirada: 20/01/19 - ARC CEN BAGES

2ª Tirada: 10/02/19- CLUB CATALÀ TIR ARC

3ª Tirada: 10/03/19- CLUB ARQUERS CAN CÚGULS

4ª Tirada: 24/03/19-  CLUB ARQUERS MONTSANT (SIURANA)

5ª Tirada: 7/04/19- CLUB TIR ARC CALDES DE MONTBUI

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAMP

30/06/19-  CP. CATALUNYA A CLUB ARQUERS MONTSANT (SIURANA)

 

TROFEU D’HIVERN

17/11/19- TROFEU D’HIVERN

 

COMPETICIONS INTERTERRITORIALS:

Pel 2019 estan programades  en el calendari de la RFETA 2 competicions:

- Lliga RFETA de Camp (Aquest any constarà de 5 jornades).

- Campionat d’Espanya de Camp (13 I 14 JULIOL 2019).

Donat l’actual context de retallades econòmiques en el que ens veiem sotmesos, el CCTC ha decidit focalitzar les ajudes econòmiques al  Campionat d’Espanya i retirar les subvencions que fins ara s’havien atorgat a les competicions de la lliga RFETA de tir de Camp.

Per poder percebre les subvencions que el CCTC destinarà al Campionat d’Espanya de Camp, serà IMPRESCINDIBLE haver participat en el Campionat de Catalunya de tir de Camp i haver participat en 3 de les 5 competicions de la Lliga Catalana de tir de Camp 2018.

 

 Barcelona 11 desembre 2018

Comitè Català de Camp

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1865 FORMAT COMPETICIONS CAMP
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar