Comitè Català de tir de bosc

S’aplicarà la normativa World Archery  vigent a totes les competicions oficials , tant a de  Lliga Catalana com als Campionats de Catalunya  amb una  única excepció,  les categories infantils.  En aquest sentit , els cadets i menors de 14 anys disposaran d’una estaca blanca situada a una distància màxima de 25 metres.

 

 • La Lliga Catalana deTir de Bosc  2018 està formada per 5 competicions,  que es celebraran a les instal·lacions i dates següents:

   

 • 17 de desembre del 2017  CCTA – Montcada i Reixac

 • 21 de gener del 2018        CTAR – Rubí

 • 25 de febrer del 2018        CAN CUGULS- La Llacuna

 • 11 de març del 2018          CAP – Siurana

 • 8 d’abril del 2018               CTACM – Les Comes

   

  Degut a l’augment de la participació en aquestes competicions, el Comitè Català de Tir de Bosc ha decidit que per a la propera temporada, en els casos que el número d’inscrits superi la capacitat del circuit, per no discriminar ni excloure ningú  i sempre que el club amfitrió no  disposi de dos circuits per a l’esdeveniment, s’establiran dos torns de tir. El primer torn començarà els escalfaments a les 8 del matí i el segon a les 11.

   

  Si es dona el cas que finalitzat el termini d’inscripcions  cal organitzar dos torns, es publicarà un avís a la pàgina web de la Federació Catalana amb uns dies d’antelació indicant les divisions d’arc que competiran en cada torn. Es per això que us recomanem que en els dies previs a l’esdeveniment consulteu l’apartat Notícies de la web de la FCTA:  http://www.fcta.cat/noticies

   

  La classificació general de la lliga Catalana  s’elaborarà amb la suma de les puntuacions obtingudes en cada competició segons classe i divisió d’arc.

   

  Rebran medalla o diploma de la Federació Catalana de Tir amb Arc tots aquells que, havent participat a 5 de les 6 competicions programades, es classifiquin en 1ra, 2na o 3ra posició de la seva classe i divisió.

   

   

 • El Campionat de Catalunya de Tir de Bosc 3D unificat de sèniors, veterans, infantils i equips de club està programat per al dia 6 de maig del 2018 i està pendent d’adjudicació.

   

  Per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya, s’haurà d’haver participat, com a mínim, a 3 de les competicions de la Lliga Catalana de Tir de Bosc 2017/18.

   

   

 • Campionats d’Espanya: Per poder percebre les subvencions que el CCTB destinarà als Campionats d’Espanya, serà imprescindible haver participat en el Campionat de Catalunya 3D de tir de Bosc del dia 6 de maig i haver participat, com a mínim, a 4 de les 5 competicions de la lliga Catalana de tir de Bosc 2017/8.

 

 

FCTA

Barcelona, 17 de novembre de 2017

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1747
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar