Comitè Català de tir de bosc

S’aplicarà la normativa World Archery  vigent a totes les competicions oficials , tant a de  Lliga Catalana com als Campionats de Catalunya  amb una  única excepció,  les categories infantils.  En aquest sentit , els cadets i menors de 14 anys disposaran d’una estaca blanca situada a una distància màxima de 25 metres.

 

-La Lliga Catalana deTir de Bosc  2017 està formada per 6 competicions,  que es celebraran a les instal.lacions i dates sagüents:

 

06 de novembre del 2016  CTAR – Rubí

11 de desembre del 2016              TASP – Santa Perpetua

22 de gener del 2017                    CCTA – Montcada i Reixac

26 de febrer del 2017                    CAN CUGULS- La Llacuna

19 de març del 2017                     TEM – Mataró

30 d’abril del 2017                        VALL FOSCA –Pardines

 

Degut a l’augment de la participació en aquestes competicions , fet que ha condicionat en alguns casos haver de tancar inscripcions abans del termini previst i per tant que no s’hi pugués incriure tothom que ho desitgés, el Comitè Català de Tir de Bosc ha decidit que per a la propera temporada, en els casos que el número d’inscrits superi la capacitat del circuit, per no discriminar ni excloure ningú  i sempre que el club amfitrió no  disposi de dos circuits per a l’esdeveniment , s’establiran dos torns de tir. El primer torn començarà els escalfaments a les 8 del matí i el segon a les 11.

Si es dona el cas que finalitzat el termini d’inscripcions  cal organitzar dos torns, es publicarà un avís a la pàgina web de la Federació Catalana amb uns dies d’antelació indicant les divisions d’arc que competiran en cada torn. Es per això que us recomanem que en els dies previs a l’esdeveniment consulteu l’apartat Notícies de la web de la FCTA:  http://www.fcta.cat/noticies

 

La classificació general de la lliga Catalana  s’elaborarà amb la suma de les puntuacions obtingudes en cada competició segons classe i divisió d’arc.

Rebran medalla o diploma de la Federació Catalana de Tir amb Arc tots aquells que, havent participat a 5 de les 6 competicions programades, es classifiquin en 1ra, 2na o 3ra posició de la seva classe i divisió.

 

-El Campionat de Catalunya de Tir de Bosc 3D unificat de sèniors, veterans, infantils i equips de club està programat per al dia 28 de maig del 2017 i està pendent d’adjudicació.

 

Per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya, s’haurà d’haver participat, com a mínim, a 3 de les competicions de la Lliga Catalana de Tir de Bosc 2016.

 

-Campionats d’Espanya : Per poder percebre les subvencions que el CCTB destinarà als Campionats d’Espanya, serà imprescindible haver participat en el Campionat de Catalunya 3D de tir de Bosc del dia 28 de maig i haver participat, com a minim, a 4 de les 6 competicions de la lliga Catalana de tir de Bosc 2017.

 

 

Barcelona, 13 d’octubre 2016

Comitè Catala de Tir de Bosc   

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1642 FORMAT TIRADES BOSC 2017
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar