Comitè Català de tir olímpic i de sala

En les competicions catalanes de tir de sala de la temporada 2017-18, s’aplicarà la normativa World Archery (WA) vigent a totes les competicions oficials, tant per la Lliga Catalana com pel Campionat de Catalunya.

 

LLIGA CATALANA DE SALA

  • 29 d’octubre 2017                Canovelles i Torrefarrera
  • 11 i 12 de novembre 2017    Terrassa i Torrefarrera
  • 25 i 26 de novembre 2017    Constantí i Figueres
  • 16 i 17 de desembre 2017    Constantí i Torrefarrera
  • 13 i 14 de gener 2018           Constantí i Torrefarrera

Per poder tenir dret als trofeus, medalles o reconeixements de la lliga catalana de sala, es tindran en compte les 3 millors tirades de les 5 possibles. Es farà entrega dels mateixos al Campionat de Catalunya de Sala.

Recordem la circular de la RFETA https://www.federarco.es/circulares/568-ranking-autonomico-unificado-de-sala-2017-2018/file on degut a l’augment de la participació en els campionats d’Espanya, la RFETA ha condicionat l’accés als campionats en cas d’excés de demanda, a l’assoliment d’una marca mínima (si ho creu oportú) i a un rànquing RAUS (Ranking autonómico unificado de tiro en sala) que sortirà de les 3 millors tirades de les 5 previstes notificades aptes pel RAUS que en aquest cas son les 5 de la lliga catalana de sala.

Es mantindrà el format de 30 fletxes a 12 metres per Esquirols i Benjamins en les competicions de sala.

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE SALA

27 I 28 de gener a Figueres (Girona), (Menors el dissabte al matí, tradicionals i nus el dissabte a la tarda i recorbats i compostos el diumenge al matí).

Per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya, s’haurà d’haver participat en la Lliga Catalana de Sala.

Les medalles de lliga d’aire lliure pendents d’entregar als menors, s’entregaran als mateixos durant la entrega de medalles de la lliga de sala i Campionat de Catalunya de Sala a Figueres.

Els ajuts econòmics als Campionats d’Espanya es concretaran mes endavant.

Es prega dignificar la competició, cada persona que hi participa, arquers, tècnics, jutges, organitzadors o acompanyants, han de tindre un comportament adequat al seu paper, respectant als altres participants, les zones de moviment i el desenvolupament de la competició. Donant prioritat al sentit comú, en cas de conflicte cal dirigir-se al responsable de la organització de la tirada o a un dels jutges.  Es recomanable que els responsables de cada club o tècnics si es el cas, comentin amb els arquers i acompanyants aquests aspectes abans del dia de la competició, perquè tothom pugui gaudir de la mateixa.

 

 

 

                                                                                   Barcelona, 13 d'octubre del 2017

El Comitè Català d’Aire Lliure

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1739
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar