Comitè Català de tir de camp

En les competicions catalanes de tir de camp, per aquest any 2018, s’aplicarà la normativa World Archery vigent a totes les competicions oficials, tant per la Lliga Catalana com pel Campionat de Catalunya, amb una única excepció que serà  la categoria de cadets i menors de 14.

També recordem l’aplicació de la CIRCULAR 1477 del 24/11/2014 pel que fa referència a  “uniformitat en competició oficial”.

S’haurà d’haver participat a un mínim de 4 competicions de lliga catalana de Camp per tenir preferència en la inscripció del Campionat de Catalunya corresponent, i complir els requisits mínims de punts i/o rànquing  que especifiqui el Comitè.

La resta de places disponibles, si és que hi són, es posaran a disposició de la resta d’interessats.

 

És condició imprescindible haver participat en 4 de les 5 tirades de la lliga catalana de Camp, per poder tenir dret als trofeus, medalles o reconeixements de la FCTA.

Per la classificació final de la lliga catalana de camp es computaran 4 de les 5 jornades del lliga.

I per a poder participar a qualsevol formació organitzada per aquest comitè es prendrà com a referència la participació a la lliga anterior . 

 

Les competicions oficials de tir de camp dependents de la FCTA seran les següents :

 -           Lliga Catalana de Camp.

-           Lliga Catalana de Clubs de Camp

-           Campionat de Catalunya de Camp.

-           Trofeu d’Hivern de tir de Camp.

 

LLIGA CATALANA DE CAMP

19 NOVEMBRE 2017 – ARC ZEN

10 DESEMBRE 2017 – CAN CUGOLS

7 GENER 2018 – CAN PIQUE

4 FEBRER 2018 – T.E.M.

18 MARÇ 2018 - RUBI

 

LLIGA CATALANA DE CLUBS DE CAMP

Es mantindrà per aquest 2018 la lliga de clubs amb el mateix format.

Aquest any, com a novetat de la lliga catalana de clubs de camp, i per incentivar la participació del màxim número de clubs formant equip per competir en la lliga, s'introduirà un incentiu a mode de recompensa pel club guanyador de la lliga 2017. Recordem que l'equip estarà format per un arc amb visor (compost o recorbat), un arc nu, i un instintiu (longbow o recorbat), i que les puntuacions balides per la lliga de clubs sempre seran les més elevades per cada modalitat indiferentment del sexe o categoria de l'arquer (cadet, junior,sènior,veterà,etc...).


La recompensa mencionada pel club guanyador (a part del trofeu corresponent a la lliga 2018) serà una 'beca' per la participació de la temporada 2019, és a dir, que el club guanyador tindrà la possibilitat d'inscriure durant tota la temporada 2019 a tres arquers (UN DE CADA MODALITAT MENCIONADA) que quedaran lliures de pagar la quota d'inscripció.
La gestió d'aquestes tres inscripcions i l'elecció dels arquers beneficiats per aquesta beca, sempre quedarà sota la política interna del club guanyador.
En cas que algun club tingui qualsevol dubte al respecte, no dubteu en posar-vos en contacte amb el comitè de camp, i es fa saber que en les següents dates, tots els clubs rebran informació sobre els clínics explicatius (els clubs que ho estimin necessari) de la modalitat de camp tant a nivell tècnic com de normativa, que es realitzaran a càrrec del comitè, sense cost (només les despeses de desplaçament) pels clubs i en les instal·lacions d'aquests.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CAMP

 29 ABRIL 2017 – CALDES DE MONTBUI.

 

TROFEU D’HIVERN

19 NOVEMBRE  2017 – ARC ZEN, Coincidint amb la primera jornada de la lliga catalana de camp 2018

 

COMPETICIONS INTERTERRITORIALS:

Pel 2018 estan programades  en el calendari de la RFETA 2 competicions:

- Lliga RFETA de Camp (Aquest any constara de 5 jornades).

- Campionat d’Espanya de Camp.

Donat l’actual context de retallades econòmiques en el que ens veiem sotmesos, el CCTC ha decidit focalitzar les ajudes econòmiques al  Campionat d’Espanya i retirar les subvencions que fins ara s’havien atorgat a les competicions de la lliga RFETA de tir de Camp.

 

Per poder percebre les subvencions que el CCTC destinarà al Campionat d’Espanya de Camp, serà IMPRESCINDIBLE haver participat en el Campionat de Catalunya de tir de Camp i haver participat en 3 de les 5 competicions de la Lliga Catalana de tir de Camp 2017.

 

Barcelona – 30 de octubre 2018

Comitè Català de Camp

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1742 FORMAT COMPETICIONS CAMP
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar