Comitè Català de tir olímpic i de sala

Recordem al arquers que vulguin fer la lliga catalana d'aire lliure i/o sala, i que per coincidència de dates amb la tirada de lliga en qüestió que vulguin puntuar i que sigui participant en una altre competició homologada WA o RFETA de la mateixa similitud (és a dir en distància, paper de diana, divisió i numero de fletxes), sols el seu club pot fer-ho saber al correu electrònic  cairelliureisala@fcta.cat perquè la seva puntuació sigui inclosa a la lliga catalana, indicant les dades següents:

 

Nom de l'arquer:

Numero de llicència:

Club:

Categoria (Divisió, Edat i Sexe) en la qual vol participar en aquesta jornada de lliga:

Data de la competició a la que assistirà:

Nom de la competició a la que assistirà:

Circular de la competició a la que assistirà: enviar al correu del comitè el pdf de la circular

 

Aquesta informació haurà de ser enviada 7 dies naturals abans de la conclusió de la jornada de la lliga catalana en qüestió.

 

Passada aquesta data no es podran admetre inclusions a la jornada en qüestió de la lliga catalana, de participants en competicions homologades WA o RFETA que no siguin les del calendari establert com lliga catalana de la FCTA.

Tampoc s'admetrà cap canvi de categoria a la qual ha demanat ser inclòs, passada aquesta data de tancament de set dies naturals previs.

En cap cas s'admetrà cap puntuació en la que no hagi estat inscrit prèviament el participant abans del tancament de la jornada de la lliga catalana en els set dies naturals previs a la competició.

 

El Comitè d'Aire Lliure i Sala indicarà, prèvia comprovació de la informació rebuda, l'acceptació de les possibles puntuacions de l'arquer/a.

 

En un termini màxim de 24h el participant haurà de fer arribar fotografia del full de puntuacions de la competició a la que assisteix al correu del Comitè d'aire Lliure i Sala cairelliureisala@fcta.cat

 

El participant sortirà al rànquing de lliga en la seva puntuació de forma provisional en la categoria que va ser inscrit.

 

La seva puntuació serà definitiva quan el club faci arribar al Comitè: el full de puntuacions, consignat pel president del Comitè de Jutges de la competició a la qual va assistir (el full original haurà d'estar físicament a la FCTA en un termini màxim de 15 dies), o l’enllaç IANSEO de la competició homologada WA o RFETA en el qual surtin els resultats.

 

 

Barcelona, 10 d’abril de 2019

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1922
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar