INICI DE LES ESCOLES D’INICIACIÓ

- PROJECTE ECTA -

 

Benvolguts i benvolgudes,

Entrem a la recta final del Projecte ECTA, i per això des de la FCTA, una cop elaborats i validats els esborranys de la documentació del Projecte de l’Escola Catalana de Tir amb Arc, anem a posar en marxa aquest motivant i ambiciós projecte. Per això volem que tots vosaltres (clubs i tècnics) tingueu l'oportunitat de participar i col·laborar en aquest moment únic i que entre tots puguem donar l'impuls definitiu que el Tir amb Arc a Catalunya mereix tant a nivell de quantitat com de qualitat.

Som conscients de l’important treball que s’ha fet als clubs en aquest darrers anys, però també, que en molts casos s’ha fet amb metodologies de treball pròpies. Creiem que tenim una oportunitat immillorable per alinear els nostres esforços i poder col·laborar mútuament en benefici de tots i del nostre esport. 

Per aquest motiu, la FCTA mitjançant el Projecte ECTA, vol potenciar la feina que s’ha dut a terme als clubs i alhora apostar per un projecte comú arreu de Catalunya, i que amb la col·laboració de tots, ens faci cada vegada millors, augmentant el nombre d'arquers i millorant els resultats esportius obtinguts pels nostres esportistes.

El passat 28 de gener va finalitzar el termini per rebre les propostes de millores sobre la documentació del projecte ECTA, i ja s'han recollit molts suggeriments per incorporar en la documentació definitiva. Motiu pel qual ara volem iniciar, tant aviat com sigui possible, les activitats orientades a concretar compromisos i definir quines seran les primeres Escoles d'Iniciació de la ECTA.

La FCTA té previst iniciar oficialment les primeres Escoles d'Iniciació a principis de la temporada 2015-16, és a dir, durant els mesos de setembre-octubre de 2015. Creiem fermament que és una oportunitat única que beneficiarà a tots a nivell esportiu i financer, i és per això que confiem en comptar amb la major participació possible en aquesta primera fase, i que es vagi consolidant, a mig termini i de cara al futur, amb més Escoles d'iniciació arreu del territori català.

Us adjuntem un Formulari per tal de poder conèixer i concretar en primer lloc, quins clubs i tècnics voldran col·laborar de forma immediata i en segon lloc per actualitzar les dades dels clubs, el nivell de recursos i de grau de compliment dels requisits mínims i necessaris per poder començar ja la propera temporada.

En cas que no esteu interessats, us preguem que ens ho feu saber i si és possible també ens comenteu els motius de la vostra decisió. En tot cas us animem a continuar la important tasca feta fins ara i reiterar-vos el nostre compromís amb tots i cada un de vosaltres.

En cas d'estar interessats en col·laborar en el Projecte ECTA i implantar una Escola d'Iniciació al vostre club, preguem que ens envieu el 'Formulari de sol·licitud d'Escola d'Iniciació' el més detallat possible i que adjuntem a continuació.

Us recomanem prèviament revisar el Llibre I 'Programa de Formació Bàsica” per conèixer els detalls d'activitats requerides per l' ECTA, així com el Llibre III 'Manual Tècnic de l'ECTA' per conèixer quin temari s’haurà de donar a les escoles (s'adjunten novament els dos llibres esmentats).

Si teniu consultes o aclariments, ens les podeu fer arribar a info@fcta.cat indicant les vostres dades (club, nom persona de contacte, correu electrònic i telèfon de contacte) i us contactarem el més aviat possible.

 

IMPORTANT: El Formulari haurà de ser enviat abans del proper 26 de març a info@fcta.cat  .

 

Una cop estudiades totes les sol·licituds rebudes, es convocarà a tots els interessats a una Reunió informativa el proper 10 d'Abril, a les 19h, a la Sala de Reunions de la FCTA (Barcelona) per  presentar i aclarir qualsevol dubte del projecte ECTA i del pla de activitats immediat associat.

 

Preguem que a la reunió vingui el President o representant legal del club, acompanyat del tècnic que podria fer-se càrrec de la gestió de l’escola.

 

Sense altre particular i agraint novament el vostre interès, rebeu una salutació cordial.

 

Federació Catalana de Tir amb Arc.

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1515.A - INICI ESCOLES INICIACIÓ ECTA
CIRC 1515.B - SOL·LICITUD CLUBS INICI ESCOLA
LLIBRE I - PROGRAMA DE FORMACIÓ BÀSICA DE L'ECTA
LLIBRE III - MANUAL TÈCNIC DE L'ECTA
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar