D’acord amb el marc establert per la Llei 15/2014, de 16 de Setembre de racionalització del Sector Públic i altres mesures de reforma administrativa, en el seu capítol 3, secció1, sobre la llicència esportiva única.

 

1. TERMINI DE VALIDESA DE LES LLICÈNCIES:

La cobertura de les assegurances va de l’1 de gener al 31 de desembre. Les llicències de cada temporada caducaran a 31 de desembre.

Tant la llicència federativa com la cobertura de les assegurances de RC i d’accident esportiu, entraran en vigor quan el federat rebi la llicència federativa o document escrit que comuniqui la concessió de la mateixa.

 

2. PERIODE DE TRAMITACIÓ:

El termini de renovacions de les llicències 2017, va de l’1 al 31 de Desembre de 2017 (a efectes de tenir la mútua en vigor a 1 de gener de 2018).  Es poden renovar llicències però, durant tot l’any.

 

3. TIPUS DE LLICÈNCIES:

 

 • LLICÈNCIA ÚNICA D’ARQUER: És d’àmbit nacional, reconeguda per la Federació Espanyola (RFETA), i emparada per la Federació Internacional (WA).

 • LICÈNCIA TÈCNIC CATALANA: És d’àmbit català.

 • LICÈNCIA TÈCNIC NACIONAL: És d’àmbit nacional.

 • CLUBS: El club s’ha d’ inscriure cada any, obligatòriament a la Federació Catalana (FCTA), abonant la corresponent quota. Perquè la Federació Espanyola (RFETA), reconegui als esportistes en competició nacional, el club s’haurà d’inscriure també a la Federació Espanyola, abonant la corresponent quota.

 

4. PREUS DE LES LLICÈNCIES: 

 • ARQUERS LLICÈNCIA ÚNICA FINS 14 ANYS: 14,65 €

 • ARQUERS LLICÈNCIA ÚNICA MAJORS 14 ANYS: 54,95 €

 • TÈCNIC O JUTGE NACIONAL: 36,85 €

 • TÈCNIC CATALÀ: 28,05 €

 • CURSETISTA: 9,15 €

 • CLUB FCTA: 18,10 €

 • CLUB FCTA + RFETA RENOVACIÓ: 118,10 €

 • CLUB FCTA + RFETA NOU: 143,10 € 

  Desglossament de l’ Assegurança Esportiva d’Accidents personals (ja està inclosa en el preu final de les llicències): 3,30 €. Asseguradora: MGS.

     

  5. DESCOMPTES EN EL PREU EN LLICÈNCIES CONJUNTES:

  Només es pagarà una única quota d'assegurança quan la mateixa persona tingui més d’una llicència. Exemples:

   

 • Llicència d’Arquer  + Llicència de Tècnic: A la suma del preu final de les dues llicències, es descomptarà una de les assegurances (3,30 €).

   

 • Llicència Arquer + Llicència Tècnic + Llicència Jutge: A la suma del preu final de les tres llicències, es descomptaran dues de les assegurances (3,30 € x 2 = 6,60 €).

   

  6. SOL·LICITUDS DE LLICÈNCIES:

  Les llicències seran tramitades on-line pels clubs. Les llicències de nous federats hauran de fer arribar a la federació el formulari original de nova llicència, emplenat i signat. (El formulari de nova llicència és obligatori per anovesllicències o antigues llicències nacionals no renovades des del 2011).

  Teniu a la vostra disposició els formularis de nova llicència i de club al nostre web:  l’apartat “Documents”, “Formularis”, “Llicències”: 

  http://www.fcta.cat/documents/currentDocument/357/entity/1

    

  7. PAGAMENT DE LES LLICÈNCIES:

  Les llicències s’abonaran a la federació, una vegada la Federació les hagi validat i emès el corresponent albarà, al compte: BANC SABADELL ES86 0081 7013 9700 0174 8477.

   

  IMPORTANT:

 • QUE ELS PAGAMENTS ELS FACIN ELS CLUBS, EN CAP CAS ELS FEDERATS.
 • QUE EN L’ INGRÉS EL NOM DEL CLUB SIGUI INDENTIFICABLE (ABREUJEU-LO A FI QUE NO QUEDI TALLAT, AL VISUALITZAR L’EXTRACTE BANCARI).
 • QUE EL CLUB NO PAGUI LES LLICÈNCIES FINS QUE LA FEDERACIÓ LES HAGI FACTURAT,  EMETENT EL CORRESPONENT ALBARÀ, A L’APLICACIÓ PLAYOFF.

 

 

 

 

 

Barcelona, 17 de Novembre de 2017

La FCTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES

APLICACIÓ PLAYOFF – PROCEDIMENT CLUBS

 

1.El club entra les llicències on-line, a l’aplicació Playoff.

Anar a la pestanya fedetats i entrar les llicències (noves i/o renovacions).Una vegada entrades, veureu que aquestes us apareixen a la pestanya llicències,  i que a la columna estat, posarà preinscrita.Mentre les llicències estiguin preinscrites, el club encara podrà anul·lar-les.

 

2. La Federació valida les llicències.

Quan la Federació les valida, a la pestanya llicències, veureu que  l’estat de les mateixes,  canviarà de preinscrita a validada.

Quan la Federació validi la llicència, el club ja no la pot anul·lar. És important que el club tramiti les llicències que tingui confirmades i cobrades.

En el cas de les noves llicències la federació no les validarà fins que el club ens faci arribar el formulari original signat.

 

3. La federació emet l’albarà.

Una vegada validades, la federació emetrà l’albarà i veureu a la pestanya llicències que l’estat de les mateixes canviarà de validada a facturada.

 

 4. El club paga les llicències.

Quan vegeu que les llicències estan en estat  facturada, entrar a l’apartat club,  anar al menú inferior, a la pestanya Albarans Llic. per  veure l’ import de/dels albarà/ns i efectuar el pagament. 

IMPORTANT: NO PAGUEU LES LLICÈNCIES FINS QUE LA FEDERACIÓ HAGI EMÈS L’ALBARÀ (A FI D’EVITAR DESQUADRES EN ELS IMPORTS ABONATS PELS CLUBS).

 

 5. Finalització del procés.

Quan la Federació constati que el club ha efectuat el pagament,  tramitarà les assegurances, i  emetrà els carnets.  A La pestanya   llicències l’estat de la llicència canviarà a tramitada.

La llicència no entrarà en vigor fins que s’hagin realitzat tots els passos i aparegui la paraula “tramitada”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1746
2018 PREUS LLICENCIES
FORMULARI LLICENCIA NOVA
FORMULARI ANUAL CLUB
PLAYOFF MANUAL INSTRUCCIONS RENOVACIONS
PLAYOFF MANUAL INSTRUCCIONS GENERAL
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar