1. TERMINI DE VALIDESA DE LES LLICÈNCIES:

Us comuniquem que per decisió de la RFETA, ratificada per l’ Assemblea, es canvia el termini de vigència de les llicències federatives, que fins ara era per any natural i que a partir d’ara serà per temporada esportiva:  d’1 octubre de l’any en curs a 30 de setembre de l’any següent.

El termini de vigència de les llicències de la nova temporada 2018-2019,  va de  de l’ 1 d’octubre de 2018 al 30 de setembre de 2019.

Tant la llicència federativa com la cobertura de les assegurances de RC i d’accident esportiu, no entraran en vigor fins que l’esmentada llicència es trobi en estat “tramitada”, a l’aplicació de tramitació de llicències “Playoff”.

 

2. PERIODE DE TRAMITACIÓ:

Eltermini de renovacions de les llicències: excepcionalment enguany les llicències tramitades fins 30 de setembre de 2018 (temporada anterior), segueixen tenint validesa fins 31 de desembre (com establia el termini de vigència anterior). Per tant pel que fa a les renovacions, podeu tramitar les renovacions a partir d’ara o bé esperar a final de desembre de 2018.

 

 

3. TIPUS DE LLICÈNCIES:

 

 • LLICÈNCIA ARQUER: Reconeguda per la Federació Espanyola (RFETA), i emparada per la Federació Internacional (WA).

 • LICÈNCIA TÈCNIC FCTA: Titulació Territorial FCTA.

 • LICÈNCIA TÈCNIC I JUTGE RFETA: Titulació de la RFETA (àmbit nacional).

 • CLUBS: El club s’ha d’ inscriure cada any, obligatòriament a la Federació Catalana (FCTA), abonant la corresponent quota. Perquè la Federació Espanyola (RFETA), reconegui als esportistes en competició nacional, el club s’haurà d’inscriure també a la Federació Espanyola, abonant la corresponent quota.

   

  4. PREUS DE LES LLICÈNCIES:

   

 • ARQUERS FINS 14 ANYS: 14,65 €

 • ARQUERS MAJORS 14 ANYS: 54,95 €

 • TÈCNIC O JUTGE RFETA: 36,85 €

 • TÈCNIC FCTA: 28,05 €

 • CURSETISTA: 9,15 €

 • CLUB FCTA: 18,10 €

 • CLUB FCTA + RFETA RENOVACIÓ: 118,10 €

 • CLUB FCTA + RFETA NOU: 143,10 €

   

  Desglossament de l’ Assegurança Esportiva d’Accidents personals (ja està inclosa en el preu final de les llicències): 3,30 €. Asseguradora: MGS.

   

   

  5. DESCOMPTES EN EL PREU EN LLICÈNCIES CONJUNTES:

  Només es pagarà una única quota d'assegurança quan la mateixa persona tingui més d’una llicència. Exemples:

   

 • Llicència d’Arquer + Llicència de Tècnic: A la suma del preu final de les dues llicències, es descomptarà una de les assegurances (3,30 €).

   

 • Llicència Arquer + Llicència Tècnic + Llicència Jutge: A la suma del preu final de les tres llicències, es descomptaran dues de les assegurances (3,30 € x 2 = 6,60 €).

   

  6. SOL·LICITUDS DE LLICÈNCIES:

  Les llicències seran tramitades on-line pels clubs, mitjançant l’aplicació “Playoff”. Per les llicències de nous federats hauran de fer arribar a la federació el formulari original de nova llicència, emplenat i signat pel nou federat. (El formulari de nova llicència és obligatori per anovesllicències o antigues llicències nacionals no renovades des del 2011).

  Teniu a la vostra disposició els formularis de nova llicència i de club al nostre web:  l’apartat “Documents”, “Formularis”, “Llicències”: 

  http://www.fcta.cat/documents/currentDocument/357/entity/1

   

   

  7. PAGAMENT DE LES LLICÈNCIES:

  Les llicències s’abonaran a la federació, una vegada la Federació les hagi validat i emès el corresponent albarà, al compte: BANC SABADELL ES86 0081 7013 9700 0174 8477.

   

   

  IMPORTANT:

 • ELS PAGAMENTS ELS HAN DE FER ELS CLUBS, EN CAP CAS ELS FEDERATS.

 

 • QUE EN L’ INGRÉS EL NOM DEL CLUB SIGUI INDENTIFICABLE (ABREUJEU-LO, A FI QUE SIGUI INDENTIFICABLE EL CLUB QUE FA L’INGRÉS, I NO QUEDI TALLAT AL VISUALITZAR L’EXTRACTE BANCARI.

 

 • EL CLUB NO  HA DE PAGAR LES LLICÈNCIES FINS QUE LA FEDERACIÓ LES HAGI FACTURAT,  EMETENT EL CORRESPONENT ALBARÀ, A L’APLICACIÓ PLAYOFF.

 

 

 

 

 

Barcelona, 1 d’octubre de 2018

La FCTA

 

TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES

APLICACIÓ PLAYOFF – PROCEDIMENT CLUBS

 

 

 1. El club entra les llicències on-line, a l’aplicació Playoff.

  Anar a la pestanya fedetats i entrar les llicències (noves i/o renovacions).

  Una vegada entrades, veureu que aquestes us apareixen a la pestanya llicències,  i que a la columna estat, posarà preinscrita.

  Mentre les llicències estiguin preinscrites, el club encara podrà anul·lar-les.

 

 1. La Federació valida les llicències.

  Quan la Federació les valida, a la pestanya llicències, veureu que  l’estat de les mateixes,  canviarà de preinscrita a validada.

  Quan la Federació validi la llicència, el club ja no la pot anul·lar. És important que el club tramiti les llicències que tingui confirmades i cobrades. 

  En el cas de les noves llicències la federació no les validarà fins que el club ens faci arribar el formulari original signat.

 

 1. La federació emet l’albarà.

Una vegada validades, la federació emetrà l’albarà i veureu a la pestanya llicències que l’estat de les mateixes canviarà de validada a facturada.

 

 1. El club paga les llicències.

  Quan vegeu que les llicències estan en estat  facturada, entrar a l’apartat club,  anar al menú inferior, a la pestanya Albarans Llic. per  veure l’ import de/dels albarà/ns i efectuar el pagament. 

IMPORTANT: NO PAGUEU LES LLICÈNCIES FINS QUE LA FEDERACIÓ HAGI EMÈS L’ALBARÀ (A FI D’EVITAR DESQUADRES EN ELS IMPORTS ABONATS PELS CLUBS).

 

 1. Finalització del procés.

  Quan la Federació constati que el club ha efectuat el pagament,  tramitarà les assegurances, i  emetrà els carnets.  A La pestanya   llicències l’estat de la llicència canviarà a tramitada.

  La llicència no entrarà en vigor fins que s’hagin realitzat tots els passos i aparegui la paraula “tramitada”.

 

 

 

Nota:

Recordeu que els clubs podeu renovar les llicències en bloc a través de l’apartar d’ ”estadístiques” del menú superior (símbol de gràfic), i seleccionar la temporada anterior (apareixerà un llistat amb les llicències de la temporada anterior i  podreu marcar només les que vulgueu renovar).

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1850
2019 PREUS LLICENCIES
FORMULARI LLICENCIA NOVA
FORMULARI CURSETISTA
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar