1. TERMINI DE VALIDESA DE LES LLICÈNCIES:

El termini de vigència de les llicències federatives:  d’1 octubre de l’any en curs a 30 de setembre de l’any següent.

El termini de vigència de les llicències de la temporada 2019-2020,  serà de  de l’ 1 d’octubre de 2019  al  30 de setembre de 2020.

 

2. PERIODE DE TRAMITACIÓ:

Podeu tramitar les vostres llicències a la rebuda d’aquesta circular.

Tant la llicència federativa com la cobertura de les assegurances de RC i d’accident esportiu, no entraran en vigor fins que l’esmentada llicència es trobi en estat “tramitada”, a l’aplicació “Playoff”.

 

3. TIPUS DE LLICÈNCIES:

 

 • LLICÈNCIA ARQUER: Reconeguda per la Federació Espanyola (RFETA), i emparada per la Federació Internacional (WA).

 • LICÈNCIA TÈCNIC FCTA: Titulació Territorial FCTA.

 • LICÈNCIA TÈCNIC I JUTGE RFETA: Titulació de la RFETA

 • CLUBS: Inscripció a la FCTA i RFETA (àmbit nacional).

   

  4. PREUS DE LES LLICÈNCIES (ASSEGURANÇA INCLOSA):

   

 • ARQUERS FINS 14 ANYS: 15,70 €

 • ARQUERS MAJORS 14 ANYS: 57,30 €

 • TÈCNIC O JUTGE RFETA: 36,95 €

 • TÈCNIC FCTA: 28,30 €

 • CLUB (AMBIT NACIONAL): 143,30 €

   

  Altres tràmits:

 • TRAMITACIÓ ASSEGURNAÇA CURSETISTA: 9,30 (Per fer curs iniciació. L’ha de demanar un tècnic, no és es pot renovar, i només és vàlida en presencia del tècnic i el temps que duri el curs (sempre dins de la temporada).

   

   

  5. DESCOMPTES EN EL PREU EN LLICÈNCIES CONJUNTES:

   

  Import de l’ Assegurança Esportiva d’Accidents personals:3,30 €. Asseguradora: MGS.

   

  Només es pagarà una única quota d'assegurança quan la mateixa persona tingui més d’una llicència.

   

  Exemples:

   

 • Llicència d’Arquer + Llicència de Tècnic: A la suma del preu final de les dues llicències, es descomptarà una de les assegurances (3,30 €).

   

 • Llicència Arquer + Llicència Tècnic + Llicència Jutge: A la suma del preu final de les tres llicències, es descomptaran dues de les assegurances (3,30 € x 2 = 6,60 €).

   

   

  6. SOL·LICITUDS DE LLICÈNCIES:

   

  Les llicències seran tramitades on-line pels clubs, mitjançant l’aplicació “Playoff”. Per les llicències de nous federats hauran d’adjuntar el formulari original de nova llicència, emplenat i signat pel nou federat. (El formulari de nova llicència és obligatori per anovesllicències o antigues llicències nacionals no renovades des del 2011).

  Teniu a la vostra disposició els formularis de nova llicència i de club al nostre web:  l’apartat “Documents”, “Formularis Llicències”: 

  http://www.fcta.cat/documents/currentDocument/357/entity/1

   

   

  7. PAGAMENT DE LES LLICÈNCIES:

   

  Les llicències s’abonaran a la federació, una vegada la Federació les hagi validat i emès el corresponent albarà, al compte: Banc Sabadell ES86 0081 7013 9700 0174 8477.

   

  NO EFECTUEU EL PAGAMENT FINS QUE LES LLICÈNCIES, ENTRADES A Playoff, FINS QUE AQUESTES ESTIGUIN EN ESTAT “Facturada”QUE SIGNIFICA QUE LA FEDERACIÓ HA EMÉS EL CORRESPONENT ALBARÀ. UNA VEGADA VEGEU L’ALBARÀ, ÉS QUAN HEU DE FER EL PAGAMENT.

   

  IMPORTANT:

 • ELS PAGAMENTS ELS HAN DE FER ELS CLUBS, EN CAP CAS DIRECTAMENT ELS FEDERATS.
 • QUE EL NOM DEL CLUB SIGUI INDENTIFICABLE AL CONCEPTE DE L’INGRÈS.

 

 

 

 

 

Barcelona, 20 de setembre de 2019

La FCTA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PLAYOFF - TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES

 

 1. El club introdueix les llicències on-line, a l’aplicació Playoff.

 

Renovacions (RENOVAR EN BLOC):  Apartat estadístiques: (marge superior dret - símbol diagrama barres) , entreu a Historic Llicències,  seleccionar temporada ( temporada anterior i així apareixerà el llistat de  llicències de la temporada passada), marqueu les llicències que voleu renovar, posteriorment aneu a accions i marqueu renovar en bloc

 

Recordeu que si la llicència canvia de subcategoria (per ex. per edat), no es renovarà.  Apareixerà una finestra comunicant l’ incidència, i heu d’anar a la seva fitxa del federat i fer la renovació individual.

 

Renovacions (INDIVIDUALS): Anar a federats i entrant a la fitxa a fitxa en cada federat.

 

Noves llicències; Aneu a l’apartat  federats i nova llicència

Per a noves llicències s’ha d’adjuntar a Documents adjunts el formulari de federat signat per l’interessat.

 

Una vegada entrades les llicències, veureu que aquestes  apareixen a la pestanya  llicències,  i que a la columna estat, posarà preinscrita.

Mentre les llicències estiguin en estat “preinscrita”, el club encara podreu anul·lar-les. Però una vegada la federació les passi a estat “facturada”, ja no es podran anul·lar.  Per tant és molt important que no entreu cap llicència que no tingueu cobrada, per evitar que el club s’hagi de fer càrrec del pagament de la mateixa.

 

 

 1. La Federació validarà les llicències.

Quan la Federació les valida, a la pestanya llicències veureu que  l’estat de les mateixes,  canviarà de preinscrita a validada.

 

Quan la Federació validi la llicència, el club ja no la pot anul·lar. És important que el club tramiti les llicències que tingui confirmades i cobrades. 

En el cas de les noves llicències,  la federació no les validarà fins que el club adjunti el formulari del federat.

 

 

 1. La federació emet l’albarà.

Una vegada validades, la federació emetrà l’albarà i veureu a la pestanya llicències que l’estat de les mateixes canviarà de validada a facturada.

 

 

 1. El club abona les llicències a la Federació.

Quan vegeu que les llicències estan en estat  facturada,  aneu a la pestanya  club, a l’apartat Albarans  On trobareu l’albarà amb l’import, i és quan haureu d’efectuar el pagament. 

 

IMPORTANT: NO PAGUEU LES LLICÈNCIES FINS QUE LA FEDERACIÓ HAGI EMÈS L’ALBARÀ (A FI D’EVITAR DESQUADRES EN ELS IMPORTS ABONATS PELS CLUBS).

 

 

 1. Finalització del procés.

Quan la Federació constati que el club ha efectuat el pagament,  tramitarà les assegurances, i  emetrà els carnets.  A La pestanya llicències l’estat de la llicència canviarà a tramitada.

 

 

 

LA LLICÈNCIA NO ENTRARÀ EN VIGOR FINS QUE S’HAGIN REALITZAT TOTS ELS PASSOS I VEGEU QUE ESTÀ EN ESTAT tramitada.

 

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1939
CIRC 1939 ANNEX PREUS
CIRC 1939 ANNEX FORMULARI LLICENCIA NOVA
CIRC 1939 ANNEX FORMULARI CLUB
CIRC 1939 ANNEX FORMULARI CURSETISTA
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar