Comitè Català de tir olímpic i de sala

Degut als canvis efectuats per la R.F.E.T.A., (Normativa 1401 de 16 abril 2016 article 2.6.4), aquest Comitè s’ha vist obligat a separar les Competicions en les Divisions d’Arc Tradicional, (recorbat i recte), i Arc Nu, de les d’Arc Recorbat i Compost.

Per tal motiu s’ha hagut de modificar i adequar el calendari d’enguany, per tal de no perjudicar als arquers de tir de camp i recorregut de bosc.

Les Competicions de les divisions d’Arc Tradicional i Nu tindran una sola línia de tir.

 

La Lliga Catalana d’aire lliure de la temporada 2017, constarà de quatre Competicions per a totes les divisions, de les quals puntuaran les tres millors puntuacions de cada arquer.

Les quatre primeres puntuacions dels arquers i Arqueres de les divisions d’Arc  recorbat i arc compost, que vulguin participar al Rànquing Nacional, (5 competicions de Gran Premi d’Espanya), podran servir per a la Lliga Catalana d’enguany. Però no la cinquena.

 

La classificació general de la lliga Catalana  s’elaborarà amb la suma de les tres millors puntuacions obtingudes segons classe i divisió d’arc.

Rebran medalla de la Federació Catalana de Tir amb Arc tots aquells que, havent participat a 3 de les 5 competicions programades, es classifiquin en 1a, 2a o 3a posició de la seva classe i divisió, amb un mínim de cinc participants, en la categoria. A les categories que no tinguin el mínim de participants, només el primer classificat rebrà un diploma de reconeixement.

 

Barcelona, 11 de gener de 2017

 

Federació Catalana de tir amb arc  

El Comitè Català d’Aire Lliure                                                                                                                                                  

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1702
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar