Comitè Català tècnics i monitors

 

El dia 7 de desembre la FCTA, ha programat la presentació del projecte esportiu “Tir amb arc Català a Tòquio 2020” .

 

Benvolguts com ja sabeu el nivell de la disciplina olímpica de tir amb arc en Catalunya és en relació a d’altres comunitats autònomes i d’altres països, encara baix.

 

Aquesta constatació s’ha refermat, després de diversos intents de fer créixer el nivell dels arquers de la modalitat olímpica de tir amb arc a Catalunya que no han donat els fruits que es desitjaven.

 

Des de la Federació Catalana de Tir amb Arc s’està treballant en un projecte esportiu nou que ha d’integrar els esforços de tots els clubs, amb la finalitat d’aconseguir esportistes catalans d’alt nivell en la disciplina de tir amb arc recorbat olímpic.

 

Es per això que fem una crida a la reflexió sobre el que volem.

 

Els clubs de tir amb arc de Catalunya ens hem de plantejar si només volem clubs de tir amb arc per a persones que entenen la pràctica del tir amb arc com un “hobbie” o com una activitat lúdica i saludable o si volem això i alguna cosa més.

 

Us presentem un projecte esportiu més ambiciós, més il·lusionador i que garantirà el creixement del nostre esport fins a les màximes fites esportives que puguem assolir com a país.

 

Es tracta d’un projecte orientat a aconseguir esportistes catalans d’alt nivell en la modalitat olímpica, per assolir aquest objectiu en primer lloc, es necessitarà consolidar una estructura d’escoles d’iniciació arreu del territori, el format de les quals podrà ser la d’escola d’iniciació de club, escola d’iniciació municipal, o de escola d’iniciació en col·legi i orientades a captar i formar nens i nenes d’edats primerenques (9-10 anys). Així mateix caldrà començar a treballar en harmonitzar i homogeneïtzar l’ensenyament en la fase d’iniciació esportiva, per tal de garantir que els tècnics responsables d’aquesta fase treballin per assolir les mateixes fites.

 

S’hauran de consolidar també escoles de perfeccionament de tir amb arc, que acullin als joves esportistes en una fase més avançada d’aprenentatge tècnic i de les quals sortiran els nostres esportistes d’alt nivell.

 

Paral·lel a aquest treball en la promoció i formació d’esportistes, s’escau un treball de formació reglada i continuada dels nostres tècnics que han de ser juntament amb els esportistes, en el si dels seus clubs i amb el recolzament de la junta i els socis, els protagonistes d’aquest projecte i els agents de canvi del tir amb arc a Catalunya.

 

Tot això us ho volem explicar en la xerrada informativa que està previst que es dugui a terme en l’AULA de la Casa de l’Esport, en l’adreça on te la seu la Federació Catalana de Tir amb Arc.

 

Rambla Guipúscoa 23-25 de Barcelona 08018. Enllaç:

 <https://maps.google.es/maps?f=q&source=s_q&hl=es&geocode=&q=Rambla+Guipuscoa+23-25+08018&aq=&sll=41.414396,2.194114&sspn=0.006847,0.009645&vpsrc=0&t=h&ie=UTF8&hq=&hnear=Rambla+de+Guip%C3%BAscoa,+23+-+25,+08018+Barcelona&z=17>

 

La presentació està adreçada al personal de les juntes directives dels clubs així com al personal tècnic dels mateixos i tindrà una durada d’una hora i mitja aproximadament amb un torn obert de paraules per als assistents on es recolliran les opinions i dubtes que es puguin plantejar.

 

Està previst que la presentació duri de 10:00 a 13,00, el dissabte 7 de Desembre de 2013 i serà presentat per en Francesc Altarriba,  president de la FCTA amb la col·laboració dels comitès i equip de la FCTA  implicats en el projecte.

 

Confirmeu la vostra assistència mitjançant el formulari adjunt al següent enllaç, Formulari d'inscripció a la presentació , abans del dia 5 de desembre de 2013.

 

Les places estan limitades a l’aforament de l’Aula de la Casa de l’Esport que és de 35 persones. No obstant si les sol·licituds d’assistència excedeixen la previsió, la FCTA es reserva el dret de canviar la localització a un espai amb més aforament i així augmentar el número d’assistents.

 

Us adjuntem a aquesta circular, el projecte “Tir amb arc Català a Tòquio 2020” i una taula d’indicadors d’avaluació/objectius de resultats per tal que el llegiu abans d’assistir a l’acte de presentació.

 

Cordialment,

 

Francesc Altarriba

Barcelona, 18 de Novembre de 2013

La FCTA

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1365 PROJECTE TÒQUIO 2020
CIRC 1365 Annex 1
CIRC 1365 Indicadors Annex 2
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar