Comitè Català de tir olímpic i de sala

Com sabeu, i seguint les directrius marcades pel Decret sobre l’Alt Rendiment, durant el mes d’abril les Federacions han de presentar al CCE les propostes d’esportistes d’Alt Nivell.

 

Us adjuntem els paràmetres orientatius provisionals, que fixen els punts de tall mínims per cada any de naixement, per tal que us serveixin de guia a l’hora de presentar les propostes d’esportistes d’Alt Nivell per a l’any 2019.  

 

Us preguem un cop més que, no ens feu arribar cap sol·licitud d’esportista inferior als 33 punts, i us recordem que no s’admetran resultats de noves competicions que no disposin de la corresponent Resolució favorable d’homologació del CCE abans de l’1 d’abril.

 

Aquest tràmit estarà actiu el dia 1 d’abril i la tramitació s’efectuarà de la següent manera:

 

  1. L’esportista demana, a la Federació corresponent, l’Excel de Proposta federativa d’alt nivell català o se’l descarrega de tràmits gencat (PAS 1; “per internet”).

     

  2. L’esportista emplena el primer full de l’Excel que apareix sota el títol de Sol·licitud esportista.

     

  3. Un cop emplenat, l’esportista ho envia a la Federació a través dels mitjans que ambdós considerin adient, sempre conservant el format Excel, ja que el formulari d’aportació només permetrà adjuntar un arxiu d’aquest tipus.

     

Quedem a l’espera de les vostres propostes, que ens haureu de fer arribar al correu electrònic de la Federació info@fcta.cat  des del dia d’avui i fins, el 21 d’abril a les 24:00h., a fi que la federació pugui verificar les propostes, rebudes i finalitzar el tràmit amb el CCE.

 

Adjuntem:

ANNEX 1 - Paràmetres de Qualificació.

ANNEX 2 - Proposta esportista Alt Nivell (format excel, fixeu-vos que hi ha 3 pàgines a emplenar).                    

 

 

 

Barcelona, 1 d’abril de 2019

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1920
CIRC 1920 ANNEX 1 parametres
CIRC 1920 ANNEX 2 formulari
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar