Comitè Català tècnics i monitors

CIRCULAR FCTA 1422 - 02-04-2014 -

SEMINARI SOBRE ACTUALITZACIÓ DE REGLAMENT ESPORTIU DE TIR AMB ARC.

'Reglamentació World Archery per a les disciplines d'aire lliure i sala en les divisions recorbat i compost.

Nous canvis 2014.'

EL 19 D'ABRIL, A L’AULA DE LA CASA DE L’ESPORT - BARCELONA

 

El dia 19 d'abril el Comitè Català de Tècnics d’Esport, Entrenadors i Monitors de la FCTA, ha programat un seminari sobre reglament esportiu de Tir amb Arc: Reglamentació World Archery per a les disciplines d'aire lliure i sala en les divisions recorbat i compost. Nous canvis 2014.

En el treball quotidià d’entrenament, el tècnics centrem el nostre treball en millorar la tècnica, regular i condicionar l’equip de tir dels nostres arquers, en millorar la seva condició física, també treballem aspectes psicològics i alguna coseta de tàctica.

Tots aquest aspectes són fonamentals i la base d’un bon rendiment esportiu. No obstant, quan s’ha d’anar a competir, els/les esportistes es troben amb l’obligació de conèixer les normes que han de complir per tal de poder participar degudament en les competicions.

En aquest sentit, el CCTEEM considera primordial que els/les tècnics/ques catalans disposin d’una bona base de coneixements en matèria de reglamentació esportiva de tir amb arc i una deguda actualització d’aquests coneixements.

Es per això que us proposem aquest seminari de 6 hores, en el marc de la formació continuada a tècnics/ques de la FCTA, per tal de que refresqueu i actualitzeu uns coneixements mínims en reglamentació esportiva del tir amb arc.

En David Catalan, el ponent d’aquest seminari, des de la seva experiència com a jutge ens ha indicat en alguna ocasió que:

un bon arquer sempre coneix molt be el Reglament

 

Per això, i d'una manera amena, els/les assistents/tes a aquest seminari aprendran, ampliaran i/o actualitzaran els seus coneixements sobre tots els aspectes rellevants de la reglamentació esportiva del tir amb arc, millorant així les seves habilitats com a entrenadors/es.

El seminari està adreçat a tècnics/ques d’esport de tir amb arc, entrenadors/es i monitors/es amb la llicència en vigor i que duguin a terme tasques de promoció i iniciació del tir amb arc de les disciplines d'aire lliure i sala.

Aquest seminari es durà a terme en el marc de la formació continuada adreçada a tècnics/ques d’esport de tir amb arc i a entrenadors/es i monitors/es de la FCTA.

Està previst que el seminari s’imparteixi en l’AULA de la Casa de l’Esport. En la adreça Rambla Guipúscoa 23-25 de Barcelona 08018.

Enllaç: <https://maps.google.es/maps?f=q&source=s_q&hl=es&geocode=&q=Rambla+Guipuscoa+23-25+08018&aq=&sll=41.414396,2.194114&sspn=0.006847,0.009645&vpsrc=0&t=h&ie=UTF8&hq=&hnear=Rambla+de+Guip%C3%BAscoa,+23+-+25,+08018+Barcelona&z=17>

El seminari tindrà una durada de 6 hores aproximadament, de 15,00 a 21,00 el dissabte 19 d'abril de 2014 i serà impartit pel Jutge Continental WAE Sr. David Catalán Ramón.

 

David Catalàn Ramón

 

Jutge des del 1999 i jutge continental WAE des del novembre de 2011 amb competicions internacionals com EC Indoor Rzeszow 2013, EC 3D Trakoscan 2012 (1ª ct. on es van aplicar les normes 3D WA), Final EC Teams Clubs Madrid 2009, Tournoi Européen Nîmes 2008, Director de Tir al EC Indoor Cambrils 2011. Campionats d'Espanya d'Aire Lliure, Sala, Camp i 3D, i de Catalunya.

Jutge des del 1999 i jutge continental WAE des del novembre de 2011 amb competicions internacionals com EC Indoor Rzeszow 2013, EC 3D Trakoscan 2012 (1ª ct. on es van aplicar les normes 3D WA), Final EC Teams Clubs Madrid 2009, Tournoi Européen Nîmes 2008, Director de Tir al EC Indoor Cambrils 2011. Campionats d'Espanya d'Aire Lliure, Sala, Camp i 3D, i de Catalunya.

Feu les vostres inscripcions i el pagament AMB TARJETA DE DEBIT, CREDIT O A TRAVÉS DE PAYPAL mitjançant el formulari adjunt al següent enllaç:

https://www.avaibooksports.com/inscripcion/seminari-sobre-actualitzacio-de-reglament-esportiu-de-tir-amb-arc-and-039-reglamentacio-wa-per-a-les-disciplines-dand-039-aire-lliure-i-sala/1350

Podeu trobar el seminari, anunciat a:

http://www.fcta.cat

www.avaibooksports.com

www.damedeporte.com

En principi, les places són limitades i adreçades a tècnics d’esport, entrenadors i monitors de la FCTA que treballin de manera activa en la promoció esportiva del tir amb arc a Catalunya.

No obstant, es permetrà inscriure’s a arquers/es de la FCTA que competeixin en aire lliure i sala.

El cost del seminari serà de 7 euros per a tècnics/ques federats/des en la FCTA i 7 euros per a arquers/res federats/des en la FCTA.

En qualsevol cas es donarà prioritat als/les tècnics/ques de la FCTA.

Les places estan limitades a l’aforament de l’Aula de la Casa de l’Esport que és de 35 persones. No obstant si les sol·licituds excedeixen la previsió d’assistència, el CCTEEM es reserva el dret de canviar la localització a un espai amb més aforament i així augmentar el número d’assistents.

 

Barcelona, 02 d'abril de 2014

 

Miguel Àngel Pérez

Logo

Comitè Català de Tècnics d’Esport, Entrenadors i Monitors de Tir amb Arc

Federació Catalana de Tir amb Arc

ctecnics@fcta.cat
Descarregar PDF de la circular
David Catalan
Circular 2214 Seminari Reglament Aire Lliure
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar