Comitè Català de Tecnificació de Base

Les divisions d'arc recorbat i compost, de les classes cadet i infantil, que superin la puntuació indicada més a baix al proper Campionat de Catalunya que se celebrarà el  dia18 de gener a Sant  Andreu de la Barca (Barcelona), tindran dret a percebre una subvenció per assistir al Campionat d'Espanya de cadets i menors de 14 anys, que tindrà lloc a Valdemoro (Madrid) els dies 14 i 15 de febrer.

 

L'única manera d'obtenir subvenció en el Campionat d'Espanya és si ha fet el mínim de punts en el Campionat de Catalunya.

 

Per calcular l’import de la subvenció, que serà en concepte de despeses de desplaçament individual, es tindran en compte els imports següents: els 50€ de la inscripció, a més de 50€ de cada eliminatòria que passin individualment. Durant la competició hauran de dur la samarreta groga de la FCTA.

 

L’arquer-arquera de edat menor que aconsegueixi la puntuació mínina per obtenir subvenció, però en el Camp. d'Espanya hagi de competir amb la edat de cadet, haurà de passar una prova al seu moment per demostrar una puntuació mínima com edat de cadet, per concedir-li la subvenció.

 

Per poder percebre aquesta subvenció per desplaçaments individuals en vehicle particular: cal tenir la factura d’allotjament a nom de l’arquer, o bé que l’arquer aparegui en el detall de la mateixa com a ocupant de l’habitació, i  imprescindible també tenir  tiquets de peatge o pàrquing; i en cas de transport públic cal el bitllet corresponentSempre que la competició es celebri fora de Catalunya.

 

EDAT

PUNTUACIO MINIMA

 

HOME

510

CADET REC

 

 

 

DONA

500

 

 

 

 

HOME

550

CADET COMP

 

 

 

DONA

530

 

 

 

 

HOME

520

MENOR REC

 

 

 

DONA

500

 

 

 

 

HOME

530

MENOR COMP

 

 

 

DONA

510

 

 

 

Barcelona,12 de gener de 2015

Comitè Pla de Tecnificació Base

 

Francisco J. Gómez

President del Comite del Pla Tecnificació de Base

Federació Catalana de Tir amb Arc

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1503
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar