Comitè Català de tir de bosc

El 3 de setembre es celebrarà a ARANJUEZ (Madrid),  el II CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIORS, CADETS I MENORS DE 14 ANYS – TIR DE BOSC 3D.

 

Recordeu que, com indica la Circular 1564 del mes de novembre de 2015, tenen dret a rebre la subvenció totes aquells arquers/es que hagin participat, com a mínim,  a 4 tirades de la lliga Catalana Bosc i hagin participat en el Campionat de Catalunya de Bosc.

 

La subvenció es donarà, en concepte de despeses de desplaçament individual (dietes i quilometratge), als arquers/es participants mitjançant xec nominatiu.

 

L’import de la subvenció, encara per determinar, serà el resultat de distribuir la quantitat destinada al campionat entre el nombre de participants,  sense excedir el màxim de 26,67 €/dieta dia x 2 dies + 0,19 €/km.

 

Us recordem que per a poder fer efectiva la subvenció, segons determina el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya,  necessitarem que quan us sigui requerida per la Federació, aporteu la documentació original següent:

 

   Desplaçament

Vehicle individual: Algun tiquet de peatge o aparcament.

Transport públic:  Bitllet del transport.

   Factura allotjament en la que figuri el participant com a ocupant de la habitació.

 

És obligatori la presentació de la documentació a dalt esmentada.

 

Pel que fa a les inscripcions cal seguir les instruccions de la Federació Espanyola indicades a la circular de la RFETA RF203316.

 

Quedem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment.

 

 

 

 

 

Barcelona, a 18 de juliol de 2016

La FCTA

Descarregar PDF de la circular
CIRC1633
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar