Comitè Català de Tecnificació de Base

Per a tenir dret a percebre una subvenció per assistir a la Lliga Nacional d’aire lliure, els arquers i arqueres de les divisions d’arc recorbat i compost de les classes cadet i menors de 14 anys, hauran d’haver complert els requisits esmentats a continuació:

 

1.- Uniformitat: Com indica la circular 1420, per percebre la subvenció cal vestir la uniformitat de la FCTA; en aquest cas, que la competició és individual, s’ha de dur la samarreta groga 'durant tota la competició.'.

 

2.- Qui percebrà la subvenció:

Els arquers que compleixin tots els requisits exposats en el punt 1.

 

3.- Les quantitats de subvenció assignades a cada Comitè vindrà especificada cada any per la Junta Directiva de la Federació Catalana, en consonància amb el muntant atorgat pel Consell Català de l’Esport.

 Les subvencions dels Campionats d’Espanya que provenen del Consell Català de l’Esport (CCE); estan supeditades a l’otorgament final per part del CCE. Per aquest motiu, la FCTA pot preveure però no pot garantir aquestes subvencions fins a rebre la resolució de concessió (el CCE generalment ens ho comunica entre els mesos d’abril i juny). La concessió de la subvenció serà comunicada personalment a l’arquer/a beneficiari/a de la mateixa; amb posterioritat a la celebració del campionat, una vegada tinguem confirmació per part del CCE.

 

La concessió de la subvenció queda vinculada al compliment d’aquests requeriments, sense els quals no podrem fer efectiva l’esmentada subvenció.

 

 

Francisco J. Gómez

Coordinador del Pla Tecnificació de Base

Federació Catalana de Tir amb Arc

 

 

Nota: Recordeu que heu de guardar el temps que calgui, la documentació següent: tiquet/s de peatge o aparcament (cas de desplaçament individual, o bitllet (cas de transport públic),  junt amb la factura de l’allotjament (on aparegui en algun lloc el nom de l’arquer/a que percebrà la subvenció). És imprescindible disposar d’aquesta documentació per a que poder percebre l’ajut. La Federació contactarà directament amb els arquers/es subvencionats, per comunicar-li-ho i  indicar com ens han de lliurar l’esmentada documentació.

                                                                                    

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1825
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar