Comitè Català de Jutges

Dintre dels objectius establerts als estatuts de la FCTA a l'article 2n, en el marc del seu àmbit i competència, dins el punt b) inclou la 'tutela de les competicions oficials del seu àmbit territorial' i dins el punt c) 'determinar la normativa de competicions', i per interès del nostre esport del tir amb arc i prestigi tant dels clubs com de la FCTA, s'estableix la següent circular sobre uniformitat en competicions oficials i es recorda la normativa WA com la circular FCTA ja existent.

 

Amb data màxima 31 de desembre de 2014, tots el clubs associats a la FCTA han de presentar foto de l'equipament de roba oficial del següent element tenint en compte 'Normativa i reglaments' i enviar-la a dcatalan@fcta.cat

 

* Polo o samarreta (d'ara endavant 'part superior')

 

Es pot presentar segons la disciplina que es practiqui (Aire Lliure, Sala, Recorregut de camp i Recorregut de bosc) 'part superior' de diferent color, es a dir per aire lliure i sala pot tenir un uniforme i per camp i bosc un altre.

 

També un club pot presentar uniforme(s) esponsoritzat(s) per equip(s) de club, tenint en compte les limitacions dels anuncis establertes per la WA. El club indicarà quins atletes formen aquest equips i només aquests podran vestir-los en competicions oficials FCTA a les disciplines que pertoqui.

 

Els arquers participants sols podran vestir en competició oficial part superior que correspongui al club al qual té emesa la llicència durant l'any en curs.

 

Un arquer podrà fer ús d'uniforme esponsoritzat diferent del club en competició oficial FCTA, sempre i quan tingui un contracte publicitari en vigor amb un Espónsor Oficial, Soci Oficial, Soci Fons Desenvolupament i/o Membre Associat de la World Archery (Kia, Fila, Easton, Hoyt, Win&Win...) presentant com document, carta original en català, castellà o anglès, de l'Anunciant Oficial indicant fins quina data es manté el seu contracte.

Amb la documentació rebuda s'elaborarà àlbum oficial que estarà a la secció web de la FCTA de Documents/Normatives a disposició de tothom, i els jutges vetllaran pel compliment de la present circular i normativa sobre uniformitat, fent constar en acta

 

de competició qualsevol incompliment de la circular, podent així  iniciar-se el regim disciplinari establert als Estatuts de la FCTA pel Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la FCTA.

 

L'equipament de roba oficial presentat per cada club serà l'únic uniforme admès als atletes per a les competicions oficials de la FCTA que participi (Ct. de Catalunya, Lliga Catalana, Homologades WA i Nacionals Postals). Per la resta de competicions (tirades socials i altres) es deixa a criteri de l'organitzador l'aplicació de la present circular, que en el cas que es vulgui que s'apliqui, ho haurà d'indicar a la seva circular d'inscripció.

 

En el cas de no tenir un club 'part superior' oficial, els seus atletes hauran de fer servir un polo blanc o samarreta blanca sense publicitat, escuts o logos i al àlbum apareixerà aquests.

.

 

Normativa i reglaments: (veure annexes)

 

* Circular FCTA núm. 1420 27/03/2014

* Uniformitat en Aire Lliure i Sala: Llibre 3 Capítol 20

* Uniformitat en Recorreguts de Camp i 3D: Llibre 4 Capítol 33

* Assistents para-arquers: Llibre 3 Art 21.6.11

* Publicitat a la roba: Llibre 1 Art. 2.2.3 fins 2.2.8

* Llista 'Anunciants Oficials' WA

 

 

 

 

 

 

Barcelona, 24 de novembre de 2014

La FCTA

 

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1477 ANNEX
CIRC 1477
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar