Comitè Català de tir de bosc

Us comuniquem la celebració del XXI CAMPIONAT DE CATALUNYA 3D UNIFICAT, el dia 29 DE MAIG DE 2016, a les instal·lacions  del  Tir Esportiu Mataró, a Can Canyameres, Mataró, Barcelona.

 https://goo.gl/maps/ZLhw2hR7bD92

 

HORARI PREVIST:

08.00    Concentració d’arquers, entrega de documentació, escalfaments i revisió de material.

08.45    Inici competició

12.15    Final circuit classificatori. Esmorzar

13.00    Inici semifinals i finals individuals

14.30     Entrega de Medalles i Diplomes:    - Campionat de Catalunya 2016

                                                                - Lliga Catalana 2016

 

CLASSE: Veterà, Sènior, Júnior, Cadet i menors de 14 anys.

DIVISIONS:  LO, INS, NU  i CO.

S’aplicarà la normativa WA. Consulteu l’ANNEX 1 (Format del Campionat de Catalunya) i ANNEX 2 (Notificació del Comitè de Jutges – Resum de normatives d’important aplicació a recorreguts 3D).

 

Recordeu que, com indica la CIRCULAR 1477,  s’ha de participar amb la equipació del club per qual s’ha tramitat la llicència.

El comitè d’apel·lació estarà format per 3 persones.

 

PREU INSCRIPCIO:     SÈNIORS I VETERANS            30€

                                 CATEGORIES INFANTILS       15€

El preu de la inscripció inclou l’esmorzar.

INSCRIPCIONS: 

És  obligatori estar en possessió de la llicència d’arquer en vigor. El pagament de les inscripcions s’efectuaran al compte de la FEDERACIÓ CATALANA DE TIR AMB ARC:

“La Caixa”  ES40 2100 1107 3302 0008 7937

 

 Indicant, al fer l’ingrés: CC3D  i el nom i cognoms de la persona inscrita:

- OMPLIR LES DADES DEL FORMULARI PER A LA INSCRIPCIÓ INDIVIDUAL:    http://goo.gl/forms/AuFstCjckP

- FORMULARI PER EQUIPS DE CLUB: http://goo.gl/forms/uDMChNT6i6

- Un cop veieu la finestra de confirmació del formulari, EFECTUEU L’INGRÉS A LA LA FEDERACIÓ CATALANA,  INDICANT, AL FER L’INGRÉS:  EL NOM I COGNOMS DE LA PERSONA INSCRITA al número de compte: LA CAIXA: ES40 2100 1107 3302 0008 7937 abans del dia 22 de maig de 2016 a les 14 hores.

- ENVIEU EL COMPROVANT BANCARI A campionat.catalunya@fcta.cat

 

NOTA: L’INCOMPLIMENT D’ALGUN D’AQUEST TRES PASSOS INVALIDA LA VOSTRA INSCRIPCIÓ.

 

DADES CONTACTE :

FCTA: 933.080.265

Javi Morillas: 669.438.011

 

TENEN PREFERENCIA EN LES INSCRIPCIONS TOTS AQUELLS ARQUERS QUE HÀGIN PARTICIPAT, COM A MÍNIM A 3 DE LES 6  JORNADES DE LLIGA CATALANA DE TIR DE BOSC 2015. El termini d’inscripcions s’obre amb la publicació d’aquesta circular i es tancarà a les 24.00 hores del dia 22 de maig de 2016.

En el moment en que el número de places disponibles quedin cobertes, es tancaran les inscripcions encara que no hagi finalitzat el termini a dalt establert.

 

 

Barcelona, a 13 de maig de 2016

Comitè Català de Tir de Bosc           

 

 

ANNEX 1   FORMAT DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

XXI CAMPIONAT DE CATALUNYA 3D UNIFICAT- INFANTIL, SÈNIOR I VETERÀ.

CAMPIONAT CATALUNYA PER EQUIPS DE CLUB

29 DE MAIG, MATARÓ, BARCELONA

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA 3D SENIORS I VETERANS

Els arquers tiraran un circuit classificatori a dues fletxes. Els 4 primers classificats de cada divisió i categoria passaran a tirar la fase de semifinals (4 dianes) i finals (4 dianes), tot a una fletxa.

1__________

                                         __________

4__________                                           

                                                                                   __________

2__________

                                         __________

3__________  

 

Divisions: LO, INS, NU i CO

Categories: VETERÀ (home/dona) i  SÈNIOR (home/dona)

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA 3D INFANTIL I JUVENIL

Es tirarà un circuit format per  24 dianes 3D, a dues fletxes. Dels resultats d’aquest en sortiran els campions de Catalunya infantils.

Divisions: LO, INS, NU i CO

Categories: JÚNIOR (home/dona), CADET (home/dona) i MENORS DE 14 ANYS.

Les categories cadet i menors de 14 anys tiraran des de l’estaca blanca i tindran una distància màxima de 25 metres.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE CLUB

Cada club podrà inscriure tants equips com consideri. Poden ser equips masculins, femenins o mixtes. Aquests equips estaran formats per 4 arcs:

-Arc LONG BOW

-Arc INSTINTIU

-Arc NU

-Arc COMPOST

De la suma de les puntuacions de cada arquer de l’equip durant el circuit classificatori, en sortirà la puntuació total de cada equip.

 

Per poder proclamar als campions de Catalunya, seran necessaris un mínim de 4 inscrits en cada modalitat femenina, 4 en masculina i 4 per equips de club.

 

ANNEX 2    NOTIFICACIÓ DEL COMITÈ DE JUTGES

RESUM DE NORMATIVES D’IMPORTANT APLICACIÓ A RECORREGUTS 3D

- ARTICLE 28.4. / 29.9.2. Està totalment prohibit fumar als recorreguts, la zona d’escalfament i la revisió de material. La organització habilitarà zones prop de la zona d’escalfament però mai en el recorregut. L’espai entre la diana 24 i 1 es considera recorregut. La cigarreta electrònica està regulada en aquesta prohibició.

- Dianes del grup 4 (Petites) l’organització col·locarà dues dianes en les mateixes condicions per a tots dos arquers, cada arquer es col·locarà en la seva posició de tir (Esquerra o dreta) i llençarà les seves dues fletxes a la diana corresponent.

- Queda completament prohibit el consum de begudes alcohòliques durant la competició.

-  ARTICLE 26.3.3. Rotacions: La posició dels arquers ve donada a la distribució de colles.  L’arquer situat més adalt  lletra A, el de sota B, C i l’últim D respectivament, en cas d’haver-hi sis arquers continuaríem amb E i F. La primera parella es col·locarà A  a l’esquerra i B a la dreta; la segona parella C a l’esquerra i D a la dreta i en cas d’haver-hi E a l’esquerra i F a la dreta. Aquestes posicions es mantindran tot el recorregut, utilitzant la rotació, primera diana AB-CD, segona diana CD-AB, tercera diana AB-CD o bé primera diana AB-CD-EF, segona diana CD-EF-AB, tercera diana EF-AB-CD.

-  Està completament prohibit l’ús de qualsevol element de camuflatge.

-  Les fletxes que utilitzarà l’arquer durant la competició han de ser idèntiques, motiu pel qual al passar la revisió de material les fletxes de buirac han de ser iguals (marca, colors de ploma i culatí, etc.) Aquesta normativa no és aplicable als arquers de Compost.

-  Els arquers hauran de tirar en parella, a excepció que l’organització indiqui el contrari a l’estaca d’espera. En cas que un jutge observi a una colla tirant d’un en un els advertirà i comunicarà als altres jutges. En cas de tornar a observar aquesta colla tirant d’un en un tota la colla serà desqualificada, ja que es considera una conducta antiesportiva.

-  ARTICLE 23.4.1. l’ús de prismàtics esta permès durant tota la competició, però al finalitzar el tir l’arquer s’haurà de retirar. Pot observar la diana però mai endarrerint el tir.

-  ARTICLE  23.7.1. No podrà haver discussions sobre les distàncies fins que la diana hagi estat tantejada.

-  ARTICLE  29.9.6. I 29.9.7. Cap arquer es pot apropar a la diana abans que tota la colla hagi tirat les seves fletxes, no estè permès que tiri una parella, tantegi i després tiri l’altre parella. En aquest cas tota la colla tantejaria com a M les seves fletxes ja que són coneixedors de la distància.

-  ARTICLE 27.2.1. No es podrà tocar la diana abans de què totes les fletxes hagin estat tantejades.

-  ARTICLE 27.2.4. “Si todos los atletes de la patrulla están de acuerdo en que ha habido un rebote o un traspaso, pueden también ponerse de acuerdo en el valor de esa flecha”

 

 

COMITÉ CATALÀ DE JUTGES

Descarregar PDF de la circular
CIRC 1629 CP CATALUNYA BOSC 3D
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar