CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA de la Federació, que es celebrarà el Dissabte, 16 de Juny de 2018,  a les 09:00 h.  en primera convocatòriai a les 09:30 h. en segona a l’Aula de la Casa de l’Esport, situada a l’edifici de les  oficines de la Federació, Rambla Guipúscoa, 23-25, 1 A, de Barcelona.

 Ordre del dia:

 

 1. Lectura i aprovació de l'acta de l'última Assemblea.

 2. Modificació dels Estatuts de la Federació:

  2.1.Article 1r: Inclussió de la disciplina Kyudo (ja aprovat en assemblea).

  2.2.Article 18è. (primer paràgraf) Composició de la Junta de la Federació: modificació    nombre de membres de la Junta Directiva.

  2.3.Article 18è. (últim paràgraf) Eliminar que el president de la Federació hagi de cessar en tot tipus d’activitats competitives oficials de caràcter federat a l’àmbit territorial de la Federació.

2.4.La incorporació d'un nou article 47bisProposta de redactat del nou article:

“Els litigis i controvèrsies derivats de decisions, actes o resolucions de la Federació Catalana de Tir amb Arc sobre matèries de lliure disposició d’acord a dret, seran sotmesos de forma exclusiva a l’arbitratge del Tribunal d’Arbitratge Esportiu de Catalunya (TAEC), que resoldrà la controvèrsia amb subjecció als seus Estatuts, el Reglament de procediment i la normativa vigent aplicable; renunciant les parts al seu propi fur.

La sol·licitud d’arbitratge davant del TAEC resta subjecta a prescripció i caducitat d’acord als terminis i condicions que correspongui a cada acció segons l’ordenament jurídic general.“

 1. Ratificació de membres de la Junta: Xavier Fernandez Buil, M.Luz Javier Campos,  Josep Pérez Mesas, David Catalan Ramon i Aina Socias Rosselló.

 2. Informe del president.

 3. Aprovació dels comptes i liquidació del pressupost 2017.

 4. Aprovació de l’Informe de Verificació Comptable 2017.

 5. Nomenament dels verificadors dels comptes per a l’exercici 2018.

 6. Aprovació del calendari esportiu, pla actuació i pressupost 2018.

 7. Informes dels comitès.

 8. Propostes de la junta.

 9. Propostes dels clubs i comitès (*).

 10. Torn de paralules.

   

La informació sobre les matèries objecte de l'assemblea,  estaran a disposició dels membres de l’Assemblea,  a la seu de la federació 15 dies abans de la mateixa.

 

(*) A causa del gran contingut de temes a tractar i per a agilitar el desenvolupament de l'assemblea us volem recordar que segons estableixen els actuals estatuts (art.10è punt d) nomès es podran debatre les propostes arribades en deguda forma a la Federació, 15 dies abans de la data de l'assemblea.

 

2018 ASSEMBLEA CONVOCATORIA I ORDRE DIA
2018 ASSEMBLEA LLISTAT CLUBS MEMBRES
2018 ASSEMBLEA REPRESENTANTS
2018 ASSEMBLEA JUNTA DIRECTIVA
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar