SUSPENSIÓ RÈGIM SANCIONADOR EN L’EXERCICI DE PROFESSIONALS E

Benvolguts/-des,

A efectes del darrer notificat per l’article 222 de la Llei 5/2017, de 28 de març 2017, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic […] novament s’ha suspès temporalmentel règim sancionador que imposava com a infracció l’exercici de les professions regulades per llei sense la titulació exigida i la no inscripció en el pertinent registre de professionals esportius.

Ens plau comunicar-vos que i en motiu a la nova suspensió de la vigència del règim sancionador des de l’1 de gener de 2017 fins a 1 de gener de 2019 tots el tècnics i Clubs afectats que des d’inicis d’aquest any no heu pogut emprendre les vostres tasques tècniques podeu tornar a tramitar amb normalitat i a través del Playoff les vostres llicències de tècnic català i nacional.

 

Restem a la vostra disposició per a qualsevol aclaració,

 Us saludem atentament,

FCTA

 

 Barcelona, 19 d’abril  de 2017

Llei 5 2017
Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar