TEMPORADA LLICENCIES 18/19

La RFETA va decidir a l’última Assemblea modificar la durada de les llicències, que deixen de ser  anuals i passen a ser vàlides per  temporada esportiva, és a dir, d’1 octubre de l’any en curs a 30 de setembre de l’any següent. Tanmateix va acordar que aquest canvi seria d’aplicació a la temporada 2018-2019, sense establir un període transitori que salvaguardés el fet que els federats amb llicencia 2018 ja havien abonat i tenien cobert el termini d’octubre a desembre de 2018. 

La Junta de la Federació Catalana, per a evitar aquest greuge en les renovacions dels federats, ha decidit,  com a mesura excepcional i que només afectarà a la present temporada 2018-2019, adaptar el preu de la renovació de la llicència aplicant la corresponent reducció en la mateixa, dels 3 mesos esmentats.

 

Adjuntem circular amb tota la informació i nou llistat de preus.

 

Nota:

En el cas dels clubs que ja hagin tramitat renovacions, l’import sobrant se’ls serà modificat.

Per aquesta readaptació de les quotes, hem hagut de demanar a l’empresa PLAYOFF una adaptació especial de l’aplicació, per introduir el corresponent descompte, i estem a l’espera de que la mateixa estigui operativa. Per aquest motiu us demanem que no introduïu més renovacions de llicències, fins a nou avís (recordeu que els arquers que tenien llicencia 2018, la segueixen tenint operativa fins a 31 de desembre de 2018).  Per aquest mateix motiu, també hem paralitzat la validació de llicències i emissió d’albarans, per evitar tenir-los que modificar posteriorment.

El que si que podeu seguir introduint son NOVES LLICENCIES.

Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies i de tercers per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa la acceptació de l’ instal·lació de les mateixes. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que l’esmentada acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web
Acceptar | Com Configurar